Lácteos e Saúde

23 REFERÊNCIAS BIBLIOGRÁFICAS Brasil Food Trends 2020 . http://brasilfoodtrends2020.com.br. DATAMONITOR. Consumer and Innovation Trends in Milk 2014. Datamonitor Consumer Global Survey . Agosto 2014. MINTEL (http://tolsonedtc620.weebly.com/uploads/4/0/7/1/40716697/protein- whitepaper-mintel.pdf); PIRES, C.V.; OLIVEIRA, M. G. A.; ROSA, J. C.; COSTAS, N. M. B. Qualidade Nutricional e BEscore Químico de Aminoácidos de Diferentes Fontes Proteicas. Ciência e Tecnologia de Alimentos , Campinas, v.26, n.1, p.179-187, 2006. WALSTRA, P; van VILET, T. Chapter II. Functional properties. In AALBERSBERG, W. Y.; HAMER, R.J.; JASPERSE, P.; JONGH, J.; KRUIT, C. G.; WALSTRA, P.; WOLF, F. A. (Eds.). Industrial proteins in perspective – progress in biotechnology .,p. 9-30, Elsevier, 2003.

RkJQdWJsaXNoZXIy MTgxNA==